Rolgordijnen

Onze uitgebreide collectie rolgordijnen is volledig up to date en afgestemd op de trends van deze tijd. Diverse varianten en kleuren, zowel transparant als verduisterend, zorgen ervoor dat we ook iets passends voor uw interieur hebben. Vindt u het moeilijk zelf een keuze te maken voor een rolgordijn? Dan helpen wij u graag met een advies op maat.

Er zijn diverse verschillende modellen leverbaar. Uiteraard met traditionele montage steunen of het montage profiel. Daarnaast behoort een luxe cassette ook tot de mogelijkheden en niet te vergeten het rolgordijn voor uw dakraam.

ACCESSOIRES VOOR UW ROLGORDIJNEN

Om de rolgordijnen geheel af te werken bestaan er diverse accessoires. De traditionele schulprand, een onderlijst in hout of aluminium, ringen of kristal. Uw rolgordijn is uitgevoerd met kettingbediening, maar u kunt ook kiezen voor electrische bediening of een veermechanisme.

EEN ROLGORDIJN VOOR ELKE TOEPASSING

Dit product is zeer universeel en kan in veel situaties worden toegepast. Het is perfect te combineren met overgordijnen en is in de juiste uitvoering geschikt voor de badkamer. Wilt u meer weten over de verschillende soorten rolgordijnen en advies inwinnen? Kom gerust langs in onze winkel in Klazienaveen, vlakbij Emmen en laat u deskundig adviseren door onze medewerkers. 

Voor meer informatie over onze rolgordijnen van Sunway:
https://www.sunway.nl/product/rolgordijnen/

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend