Jaloezieën

ALUMINIUM JALOEZIEËN

De aluminium jaloezie is beter bekend als de Luxaflex® en is uitermate geschikt voor huishoudelijk gebruik.

De standaard uitvoering kent u, maar daarnaast zijn er nog een aantal andere modellen leverbaar. Hierbij moet u denken aan Retro, Privacy, Duolux en trapezium modellen. Tegenwoordig zijn er verschillende breedtes leverbaar. Het begint bij 16mm, vervolgens de 25mm, 50mm en 70mm. Voor de 50 mm en 70 mm geldt dat ze kunnen worden uitgevoerd met ladderband in meer dan 30 kleuren. Bovendien kunnen deze 2 varianten ook uitgevoerd worden met een houten onderlijst, mits in combinatie met een houten sierkoof of Retro systeem.

Standaard wordt de jaloezie uitgevoerd met een bedieningskoord en/of een tuimelstang. Mono bediening of electrische bediening behoren echter ook tot de mogelijkheden.

De mogelijkheden voor onze horizontale jaloezieën zijn eigenlijk onbeperkt. Ze kunnen ook worden toegepast voor verschillende raamsituaties, zoals trapezium, ronde ramen en natuurlijk voor uw dakraam.

HOUTEN JALOEZIEËN

Onze collectie houten jaloezieën is er één om trots op te zijn. Meer dan 100 kleuren zorgen ervoor dat de hout collectie ook in uw interieur een waarde aanvulling is. De afwerking kan van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten.

De lamelbreedte kan geleverd worden in 16mm, 25mm, 50mm en 70mm. Die laatste lamel heeft een shutterlook, maar dan voor de prijs en de eigenschappen van een jaloezie.

Naast de standaard bedieningskoorden kunnen de jaloezieën ook geleverd worden met elektrische bediening.

De ladderkoorden kunnen optioneel voorzien worden van een andere kleur ladderband. Denk hierbij aan een contrasterende kleur wat bij uw interieur past.Voor meer informatie over onze jaloezieën van Sunway:
https://www.sunway.nl/product/horizontale-jaloezieen/

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend