Projectstoffering en confectie

Als woning- en/of projectinrichting zoekt u een gordijnenatelier die niet alleen kwaliteit levert, maar ook met u meedenkt. Die de stof net even wat beter controleert en waar u van op aan kunt. Afspraak is afspraak. Dat atelier heeft u gevonden.

EIGEN CONFECTIE

AGA Gordijnen Atelier v.o.f. is een (h)echt familiebedrijf, waarbij service en garantie op de eerste plaats staan. Als eerste en enige atelier betaalt u bijvoorbeeld nooit dubbele confectiekosten als achteraf blijkt dat er een fout in de stof zit, ongeacht welke leverancier. Wij delen graag onze ervaring met u. U krijgt de garantie dat al het confectiewerk ook daadwerkelijk door ons wordt uitgevoerd. Wij steunen de Nederlandse economie en besteden dus niet uit naar het buitenland. Kijk hier om alvast kennis te maken met ons team.

ALL IN PRIJZEN

Al sinds het ontstaan van AGA worden er all-in prijzen gehanteerd. Dit houdt in dat er geen extra kosten berekend worden voor bijvoorbeeld loodjes en het strijken van het gordijn. Bij ons heeft u 1 prijs voor een 1, 2 of 3-plooi. Ook worden de gordijnen geconfectioneerd met gekleurd garen in plaats van transparant garen. Naast het feit dat dit vele malen mooier is, is het ook duurzamer. Transparant garen gaat na verloop van tijd vaak stuk. 

DE PARTIJ VOOR DE ZAKELIJKE KLANT!

Wandel eens door onze website en vergeet ook niet de speerpunten tot u te nemen. Overtuig u ervan dat wij de juiste partij zijn om uw confectie te verzorgen. Vraag vandaag nog onze prijslijst aan.

Graag tot ziens!

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend