Wavegordijnen

Nog vrij nieuw, maar snel stijgend in populariteit. Het wavegordijn zorgt voor een prachtige plooival, vergelijkbaar met een gordijn dat voorzien is van ingeslagen zeilringen en onze bekende 3-plooi.

UITSTRALING

In tegenstelling tot gordijnen die op de traditionele manier geconfectioneerd zijn, is het wavegordijn voorzien van speciaal band waar haakjes ingeschoven worden. Vervolgens wordt het gordijn onder de rail gehangen. Deze manier van hangen geeft een schitterende uitstraling van ieder interieur. 

Wavegordijn

NATUURLIJKE PLOOIVAL

Ook al wordt er speciaal band gebruikt, de hoeveelheid stof die verwerkt wordt blijft van groot belang. Bij ons heeft u te allen tijde het effect waar het wavegordijn voor bedoeld is, een prachtige natuurlijke plooival. 

RAILS

Omdat een wavegordijn onder de rails hangt, blijft deze in zicht. Als u dit storend vind, dan kunt u ervoor kiezen om een mooie railroede in een bijpassende kleur van uw interieur te laten plaatsen. Een ander alternatief is het gordijn laten maken met onze 3-plooi. Deze kan met een hoofdje gemaakt worden, zodat de traditionele witte rails niet volledig in zicht is.

Wavegordijn

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend