Ophangsystemen

Er zijn verschillende manieren om uw gordijnen op te hangen. De meest voorkomende is uiteraard de witte aluminium rails.

RAIL EN RAILROEDE

Naast het traditionele ophangsysteem heeft u nog tal van andere mogelijkheden. De railroede is daar een mooi voorbeeld van. Daar waar het inbetweengordijn zich tussen de vitrage en het overgordijn bevindt, heeft de railroede zijn plaats gevonden tussen de rail en de roede. Montage aan plafond of wand met een sjieke en sfeervolle uitstraling.

ROEDE

De roede gaat al jaren mee. Vroeger was er echter slechts beperkte keuze, waarbij de houten roedes in licht en donker eiken het meeste voorkwam. Tegenwoordig is er een ruime keuze in kleuren: Aluminium, brons, nikkel, zwart, enz. Er is inmiddels zelfs een aluminium roede met houtmotief. Ook zijn er verschillende diameters.

U kunt kiezen om de gordijnen op ringen te hangen of door ons te laten maken met ingeslagen ringen. De kleur van de ingeslagen ringen passen bij de roede van uw keuze.

VitrageOphangsystemen

ELEKTRISCHE RAILS

In een tijd waar steeds meer gedigitaliseerd en geautomatiseerd wordt, kan onze branche natuurlijk ook niet achterblijven. Wat dacht u van elektrische rails. Hieronder een video van de rails die we geleverd hebben bij Toneelvereniging Kruudmoes.

VOORBEELDEN

Uiteraard kunt u in onze showroom diverse voorbeelden zien.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend