Gordijnen laten maken bij AGA

Als u gordijnen wilt laten maken zijn er een aantal afwegingen die u moet maken voor u een keuze maakt voor een gordijnenwinkel. Gaat u voor de laagste prijs of wilt u hoge kwaliteit? Is het belangrijk dat de gordijnen snel geleverd kunnen worden? Wilt u zelf rails of roedes aanbrengen of dit laten doen? Is de wijze waarop u geholpen wordt in de winkel van belang? Stuk voor stuk afwegingen mede bepalen waar u uw gordijnen laten maken.

Gordijnen van AGA

Als u van het kopen van uw gordijnen een prettige ervaring wilt maken waarbij u geholpen wordt door een deskundige en vriendelijke familie dan is AGA wellicht een goede keuze. Een goed advies van ons team (die al honderden kilometers gordijnen hebben geconfectioneerd en opgehangen) zal zeker bijdragen tot een beter resultaat. Ook werken wij alleen met de beste kwaliteit stoffen en bijbehorende materialen.

Voor een eerlijke prijs

Dat zal dan wel handen vol geld kosten denkt u wellicht! Nou dat valt echt wel mee. Bij AGA kunt u eigenlijk voor elk budget gordijnen laten maken waar u vele jaren plezier van zult hebben. Ook het komen inmeten en ophangen bieden wij tegen minimale kosten aan. Vitrages en Inbetweens kunt u al vanaf €12,50 kopen inclusief maken!

100% Garantie en snelle levering

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Gaat er iets mis dan leveren wij u nieuwe gordijnen! Wij nemen geen genoegen met minder dat perfectie en als u bij ons besteld zult u dat absoluut merken. Heeft u gordijnen nodig voor een nieuwe woning? Dan heeft u deze wellicht snel nodig. Wij passen onze planning aan dit soort situaties aan en leveren zo snel mogelijk. Standaard zelfs al binnen een week! Dit is mogelijk doordat wij een grote voorraad hebben en eigen productie. Gordijnen laten maken door AGA betekend dan ook dat de gordijnen 100% van onze eigen hand zijn en wij staan voor ons product.

Kom kijken of neem contact op

Kom gerust eens tijdens onze ruime openingstijdens langs in de showroom aan de Koriander in Klazienaveen (nabij Emmen, Drenthe). Wilt u een afspraak maken of heeft u graag dat we bij u langskomen? Ook dat kan! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en we zien elkaar binnenkort.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend