Gordijnen

Gordijnen hebben niet alleen een functionele toepassing, maar zorgen vooral ook voor een sfeerverhogend gevoel. Raamdecoratie is "het puntje op de i" voor wat betreft de inrichting van een woning. AGA adviseert, denkt mee, komt bij u thuis opmeten en geeft niet alleen 100% garantie op de gordijnen, maar ook op tevredenheid. 

Gordijnen worden aangeschaft voor langere tijd, dus het is van belang dat u daar ook zo lang mogelijk van kunt genieten. U ontvangt een wasvoorschrift en trekstangen. Door het gebruik verlengt u de levensduur van uw gordijnen.

OPEN KEUKEN

Bij AGA Gordijnen Atelier wordt alles op maat gemaakt in het eigen atelier. Vanuit de showroom loopt u zo "de open keuken" in. U zou zomaar getuige kunnen zijn van de confectie van uw eigen gordijnen! Doordat alles in eigen beheer gemaakt wordt, kan AGA een onwaarschijnlijke vorm van service en garantie geven. Niet goed? Nieuwe gordijnen!

GORDIJNEN VOOR ELK BUDGET

AGA is er voor elk budget, waardoor iedereen kan slagen. Vitrages en inbetweens al vanaf EUR 12,50 inclusief maken en met 100% garantie! AGA bedient de hele markt met merken als Holland Haag, Catch, Cachet, Headlam (voorheen Lethem Vergeer en Silvester), A House of Happiness (Vriesco), Gerster, enz., maar ook met de exclusievere merken, zoals Swaffer, Dörflinger & Nickow en Kobe. Van welke stijl u ook houdt, u bent bij AGA Gordijnen Atelier v.o.f. altijd aan het goede adres. Heeft u zelf gordijnen en wilt u deze laten (ver)maken? Ook dat doen we natuurlijk graag voor u!

ZO SNEL AL NIEUWE GORDIJNEN?

Wilt u snel kunnen genieten van uw nieuwe gordijnen? Nergens kunt u zo snel genieten van uw nieuwe gordijnen als bij AGA. De levertijd is doorgaans slechts 1 week. Is de stof niet voorradig bij AGA, dan nog kan er in de meeste gevallen binnen 1 week geleverd worden. Want als we iets kopen, willen we er toch het liefst gisteren al gebruik van kunnen maken?

ZELF AAN DE SLAG

Vindt u het veel leuker om thuis zelf de gordijnen te maken, dan kunt u ook bij ons terecht. Niet alleen voor stof, maar ook voor alles wat u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan band, haken en lood.

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Want uw tevredenheid is immers onze reclame!

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend