• Showroom AGA Gordijnen Atelier 1
  • Showroom AGA Gordijnen Atelier 2
  • Pand AGA Gordijnen Atelier Koriander 15
  • Showroom AGA Gordijnen Atelier 3

Vitrage

Vitrage is van oudsher niet weg te denken als een goede optie voor uw ramen. Het creërt privacy in uw woning, terwijl dit niet ten koste gaat van de lichtinval. 

Kleuren en dessin
Wij leveren vitrage in verschillende soorten. Vroeger was de vitrage in alle kleuren te leveren, zolang het maar wit was. Dat is tegenwoordig wel anders. Daarnaast is er ook een verscheidenheid aan dessins. Uiteraard de traditionele "Sable", maar ook vitrage met een streepje, verdikkingen. Daarnaast is er de transparantere voile.

Kwaliteit
Onze collectie wordt met heel veel zorg samengesteld. Wij testen de gordijnen zelf, zodat u ze na aanschaf met een gerust hart kunt wassen. Uw gordijnen kunnen dan krimp- en kreukvrij weer opgehangen worden. U ontvangt overigens te allen tijde een uitgebreide wasvoorschrift en trekstangen voor het gebruik van uw gordijnen. Door het gebruik verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Confectie
Voor een perfect eindresultaat is de manier van confectie is vaak nog belangrijker dan de stof. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. In de showroom hangen honderden showbanen, zodat u een goede indruk krijgt.

Vitrage vanaf € 17,95 per meter inclusief maken.

Het Laatste Nieuws

26/8/2017 - Advertentie Augustus 2017

Advertentie Augustus 2017

> lees verder    > meer nieuws
offerte gordijnen aanvragen

Cow XL Webdesign Klazienaveen