Vitrage

Vitrage is van oudsher niet weg te denken als een goede optie voor uw ramen. Het creërt privacy in uw woning, terwijl dit niet ten koste gaat van de lichtinval. Vaak wordt vitrage gecombineerd met overgordijnen of andere raambekleding zoals rolgordijnen. Bij AGA kunt u terecht voor alle soorten vitrage gordijnen waarbij wij u graag helpen bij het vinden van de mooiste combinaties en uiteraard zorgen wij voor perfect confectie.

KLEUREN EN DESSIN VITRAGE

Wij leveren vitrage in verschillende soorten. Vroeger was de vitrage in alle kleuren te leveren, zolang het maar wit was. Dat is tegenwoordig wel anders. Daarnaast is er ook een verscheidenheid aan dessins. Uiteraard de traditionele "Sable", maar ook vitrage met een streepje, verdikkingen. Daarnaast is er de transparantere voile.

KWALITEIT

Onze collectie wordt met heel veel zorg samengesteld. Wij testen de vitrage gordijnen zelf, zodat u ze na aanschaf met een gerust hart kunt wassen. Uw gordijnen kunnen dan krimp- en kreukvrij weer opgehangen worden. U ontvangt overigens te allen tijde een uitgebreide wasvoorschrift en trekstangen voor het gebruik van uw gordijnen. Door het gebruik verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Vitrage

CONFECTIE

Voor een perfect eindresultaat is de manier van confectie is vaak nog belangrijker dan de stof. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. In de showroom hangen honderden showbanen vitrage gordijnen zodat u een goede indruk krijgt.

PRIJZEN VAN VITRAGE

Onze topkwaliteit vitrage is verkrijgbaar vanaf € 14,95 per meter inclusief maken.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend