Lamellen

Ook voor zonwering in de vorm van lamellen is AGA uw leverancier. De industriële look die de lamellen van oudsher hadden is al geruime tijd niet meer van toepassing. Onze lamellencollectie biedt een ruime keuze in kleuren en materialen. 

LAMELLEN IN DIVERSE MATERIALEN EN BREEDTES

Voor het kantoor en de badkamer is uiteraard nog steeds de kunststof variant van toepassing, maar voor uw interieur kunt u kiezen voor aluminium of textiel. Voor het textiel geldt dat deze zowel in transparante, als in verduisterende uitvoering leverbaar is. De lamelbreedte is uitvoerbaar in 50mm, 70mm, 89mm, 127mm en 250mm lamellen. Voor een Japans effect kan de laatste variant voorzien worden van houten of aluminium baleinen.

Lamellen

BEDIENING

De bediening geschiedt door middel van een koord en ketting. Electrische bediening behoort uiteraard ook tot de mogelijkheiden. De systemen zijn leverbaar in de kleuren wit, crème, aluminium, bruin en zwart. Een voordeel van lamellen is dat u zelf de lichtinval kunt bepalen, maar de kamer ook geheel kunt afsluiten. De toepasbaarheid is zeer groot, bijvoorbeeld voor boog of toogramen.Voor meer informatie over onze lamellen van Sunway:
https://www.sunway.nl/product/verticale-jaloezieen/

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend