• Pand AGA Gordijnen Atelier Koriander 15

Paneelgordijnen

U heeft bij ons diverse opties als het gaat om paneelgordijnen. In de eerste plaats kunnen wij ze op maat maken van de stof van uw keuze. Let wel dat niet elke stof geschikt is om deze als paneelgordijn te maken. Uiteraard adviseren wij u hierin.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om paneelgordijnen uit te zoeken bij onze leveranciers. Een enorme keuze in zowel polyester kwaliteit, als in gordijnstof kwaliteiten.

Er zijn diverse modellen. Zo kunt u kiezen voor verschillende kleuren in 1 gordijn of een combinatie van kleuren per paneel in combinatie met baleinen. Ook kunnen ze worden voorzien van aluminium en houten onderlijsten. De kleuren van de systemen zijn wit of aluminium.

Het paneelgordijn wordt geleverd met stangbediening en gekoppelde panelen. U kunt ook kiezen voor een niet gekoppelde uitvoering, zodat u de panelen in iedere gewenste positie kunt plaatsen. Hand-, koord- en electrische bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit product is niet alleen zeer geschikt voor (grote) raampartijen, maar kan ingezet worden als afscheiding in een kamer.

Het Laatste Nieuws

1/11/2017 - 4 november om 12:00 uur gesloten

Op zaterdag 4 november zijn wij in verband met een familiedag om 12:00 uur gesloten.

> lees verder    > meer nieuws
offerte gordijnen aanvragen

Cow XL Webdesign Klazienaveen