Paneelgordijnen

U heeft bij ons diverse opties als het gaat om paneelgordijnen, welke bijzonder geschikt zijn voor grote raampartijen.

GROTE KEUZE PANEELGORDIJNEN

In de eerste plaats kunnen wij ze op maat maken van de stof van uw keuze. Let wel dat niet elke stof geschikt is om deze als paneelgordijn te maken. Uiteraard adviseren wij u hierin. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om paneelgordijnen uit te zoeken bij onze leveranciers. Een enorme keuze in zowel polyester kwaliteit, als in gordijnstof kwaliteiten.

MODELLEN

Er zijn diverse modellen. Zo kunt u kiezen voor verschillende kleuren in 1 gordijn of een combinatie van kleuren per paneel in combinatie met baleinen. Ook kunnen ze worden voorzien van aluminium en houten onderlijsten. De kleuren van de systemen zijn wit of aluminium.

BEDIENING

Het paneelgordijn wordt geleverd met stangbediening en gekoppelde panelen. U kunt ook kiezen voor een niet gekoppelde uitvoering, zodat u de panelen in iedere gewenste positie kunt plaatsen. Hand-, koord- en electrische bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit product is niet alleen zeer geschikt voor (grote) raampartijen, maar kan ingezet worden als afscheiding in een kamer.Voor meer informatie over onze paneelgordijnen van Sunway:
https://www.sunway.nl/product/paneelgordijnen/

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend