Voor elk project...

Van gordijnconfectie tot een compleet pakket en alles daartussen, dat is wat wij voor u kunnen betekenen. Correct, concreet en communicatie, dat is waar het om draait. Niet weken wachten op een offerte, maar binnen een paar dagen weten waar u aan toe bent.

Bij AGA heeft u verschillende, uiteenlopende opties. Wilt u dat wij al het werk uit handen nemen? Dat is geen probleem! Breng een bezoek aan de showroom, pak de telefoon, stuur een mail of schrijf een brief en wij komen langs. Na het inmeten en het uitzoeken van de gewenste producten ontvangt u binnen een paar dagen de offerte. 

U heeft zelf gordijnen en zoekt een partij die het voor u kan confectioneren? Wij verzorgen de confectie van uw gordijnen volledig in eigen beheer én in Nederland. Er wordt niets uitbesteed naar het buitenland.
U zoekt ook gordijnen? Wij hebben een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige overgordijnen, inbetweens en vitrages. Uiteraard met certificaat. Het monteren van de rails en/of het ophangen van de gordijnen verzorgen wij daarnaast ook graag voor u. 

We zijn een (h)echt familiebedrijf waar de klant nog daadwerkelijk op de eerste plaats staat, zoals het hoort. 6 dagen per week geopend, dus ook op zaterdag kunt u een beroep op ons doen. Ons motto is al jaren: 100% garantie op product en tevredenheid. Ga er eens goed voor zitten en zie wat wij voor ú kunnen betekenen. Kijk hier om alvast kennis te maken met de mensen achter ons mooie bedrijf.

Heel graag tot ziens!

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend