Zonwering in alle stijlen

Uiteraard bieden wij ook een ruime keuze in zonwering. Gekozen is voor de producten van Sunway, Catch en HR Design. Deze partijen voldoen aan de kwaliteitseisen die door ons gesteld worden.

ZONWERING IN DE SFEER DIE U WENST!

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol. AGA heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos en van sfeervol tot zakelijk, passende raamdecoraties en zonwering. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties.

OP MAAT GEMAAKT

De zonwering producten zijn decoratief, functioneel en worden voor u op maat gemaakt. Onze leveranciers vervaardigen de producten uit de best geselecteerde kwalitatief hoogwaardige materialen. Gebruikmakend van deze hoogwaardige materialen, ontstaat een uniek kwaliteitsproduct dat garant staat voor een optimale levensduur.

KOM LANGS IN KLAZIENAVEEN, DRENTHE

Bekijkt u alvast eens de mogelijkheden en eigenschappen van de diverse producten. Onder andere rolgordijnen, lamellen en jaloezieën zijn veel gekozen zonwering maar ook andere fraaie oplossingen zoals woodweave zijn bij ons te bekijken en te bestellen. U bent van harte welkom in onze showroom in Klazienaveen, vlakbij Emmen in Drenthe, om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit. Uiteraard geven wij u graag een advies op maat en denken we met u mee. Onze leveranciers leveren de zonwering van uw keuze en deze wordt uiteraard perfect gemonteerd!

AGA is uiteraard ook uw VELUX dealer.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend