Wie is wie bij AGA

Maak alvast kennis met de mensen die graag op een positieve manier een bijdrage willen leveren aan de sfeer en gezelligheid in uw woning. Albertje Houthuyzen-Smit (22-09-1950)
Moeder overste, productie, verkoop

De grondlegger van ons mooie familiebedrijf. Albertje is in 1979 begonnen om van haar hobby haar beroep te maken en daar geniet ze vandaag de dag nog steeds met volle teugen van.


Monique Santbergen-Houthuyzen
Monique Houthuyzen (10-01-1973)
Productie, verkoop, vouwgordijnenconfectie

Al sinds 1993 werkzaam bij AGA. Naast verkoop en confectie verzorgt zij ook het maatwerk voor uw vouwgordijnen. Monique is volledig in haar element als zij haar kennis met u mag delen om de juiste keuze voor uw inrichting te maken.Regina Houthuyzen (30-09-1983)
Uw contactpersoon, productie, planning, verkoop, offertes, inmeten

In principe hét gezicht van AGA. Regina komt in de meeste gevallen bij u meten en zorgt ervoor dat het montagebedrijf alles netjes monteert en ophangt. Sinds de bruiloft op 20-08-2011 officiëel lid van de familie.Patrick Houthuyzen (04-09-1978)
Contactpersoon zakelijke markt, digitaal contactpersoon, productie, PR, administratie

Samen met zijn vrouw Regina de huidige eigenaar van AGA. Hoofdzakelijk actief achter de schermen.Ger Houthuyzen (09-01-1944)
Manusje van alles, assemblage vouwgordijnen, chauffeur 

Ger is, als man van Albertje, ook altijd betrokken geweest bij het bedrijf. Doet momenteel het assembleren van de vouwgordijnen en rijdt wekelijks de route naar de zakelijke atelierklanten. Daarnaast is hij het "manusje van alles".

Kom gerust langs en maak kennis met ons team!

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend