• Showroom AGA Gordijnen Atelier 1
  • Pand AGA Gordijnen Atelier Koriander 15
  • Showroom AGA Gordijnen Atelier 2
  • Showroom AGA Gordijnen Atelier 3

Inbetween

Een relatief jong product, maar toch niet meer weg te denken: De inbetween. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u dit product tussen de vitrage en het overgordijn. 

Sfeerverhogend
Alle gordijnen hebben functie. Maar daarnaast hebben ze ook een sfeerverhogend karakter. Bij ons vindt u een onbeperkte keuze in kleuren en dessins, zodat we ook iets voor ú kunnen en mogen betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van probleemloze inbetweens. Hierdoor hoeft u na aankoop slechts één ding doen: Genieten van uw nieuwe gordijnen.

Natuurlijke plooival
Wij zijn trots op het feit dat we bekend staan om onze natuurlijke plooival. Dit is het resultaat van ruim 30 jaar ervaring. Bij ons geen riddersporen, uw gordijn hangt altijd zoals het moet. Ook na het openen en sluiten. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, zodat u dit met eigen ogen kunt aanschouwen.

Showbanen
Wij presenteren onze collectie grotendeels op kamerhoog formaat. Zo krijgt u tenminste een goede indruk van het gordijn. U heeft altijd de mogelijkheid om showbanen en/of stalen mee naar huis te nemen.

Inbetweens vanaf € 19,95 per meter inclusief maken.

Het Laatste Nieuws

1/11/2017 - 4 november om 12:00 uur gesloten

Op zaterdag 4 november zijn wij in verband met een familiedag om 12:00 uur gesloten.

> lees verder    > meer nieuws
offerte gordijnen aanvragen

Cow XL Webdesign Klazienaveen