Inbetween

Een relatief jong product, maar toch niet meer weg te denken: De inbetween. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt u dit product tussen de vitrage en het overgordijn.

SFEERVERHOGEND

Alle gordijnen hebben functie. Maar daarnaast hebben ze ook een sfeerverhogend karakter. Bij ons vindt u een onbeperkte keuze in kleuren en dessins, zodat we ook iets voor ú kunnen en mogen betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van probleemloze inbetweens. Hierdoor hoeft u na aankoop slechts één ding doen: Genieten van uw nieuwe gordijnen.

NATUURLIJKE PLOOIVAL

Wij zijn trots op het feit dat we bekend staan om onze natuurlijke plooival. Dit is het resultaat van zo’n 40 jaar ervaring. Bij ons geen riddersporen, uw gordijn hangt altijd zoals het moet. Ook na het openen en sluiten. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, zodat u dit met eigen ogen kunt aanschouwen.

SHOWBANEN

Wij presenteren onze collectie grotendeels op kamerhoog formaat. Zo krijgt u tenminste een goede indruk van het gordijn. U heeft altijd de mogelijkheid om showbanen en/of stalen mee naar huis te nemen.

Inbetweens vanaf € 19,95 per meter inclusief maken.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend