Tapijt

Tapijt, het type vloerbedekking met de meest warme uitstraling. Waar "harde vloeren" jarenlang de hoofdtoon hebben gevoerd, komt tapijt nu steeds meer in opmars. Tapijt geeft kleur en sfeer en in tegenstelling tot alle andere type vloeren is dit een vloer met een zachte "touch".

VARIATIE IN TAPIJT

Onze tapijtcollectie is een collectie met een grote variatie zoals bouclé tapijten, maar ook kwaliteiten met hoogpolige structuren zoals frisé en shaggy. Niet alleen de structuur zorgt voor de diversiteit binnen onze collectie, ook kleur. Bij het bepalen van het kleurenpallet letten wij op het karakter van het tapijt vloerbedekking. Tijdloze basis kleuren worden aangevuld met eigentijdse, frisse of juist moderne tinten.

LEGMETHODEN

Het gaat niet alleen om het tapijt, maar ook om het manier van leggen. Het tapijt kan rechtstreeks op de vloer gelijmd worden, of alleen aan de zijkanten met dubbelzijdig plakband.

In sommige gevallen kan het tapijt los in de kamer worden gelegd. De vertrekken dienen dan niet al te groot te zijn, zodat er zonder naden gelegd kan worden.

Dan is er nog de optie met de rubberen ondervloer. Hierbij worden langs de kanten latten geplaatst, zodat het tapijt gespannen kan worden. Het is dan net alsof u op lucht loopt, waarbij tegelijkertijd voor een langere levenduur van het tapijt gezorgd wordt.

Tapijt

TAPIJT VLOERBEDEKKING GEEFT COMFORT

Tapijt geeft een gevoel van comfort, naast de zachtheid van het materiaal biedt tapijt vele voordelen. Het werkt geluiddempend en is energie besparend vanwege de isolerende werking. Ook is tapijt een uitermate geschikte vloerbedekking om te combineren met vloerverwarming.

Via onze leverancier kunnen wij alle merken tapijt leveren, zoals Bonaparte, Desso, Heuga, Lano, Parade, Louis de Poortere, Tretford, etc.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend