PVC

De PVC vloer werd voorheen vooral projectmatig gebruikt, maar de laatste jaren is dit product ook in huizen verwerkt. Een logisch gevolg is dat er nu verschillende varianten zijn, waarbij het click-pvc een zeer welkome aanvulling op het assortiment is.

VOORDELEN VAN PVC VLOEREN

Weinig nadelen, maar wel veel voordelen. Onze PVC-vloeren zijn waterbestendig, eenvoudig zelf te leggen (Click-PVC) en verhuisbaar. Daarnaast is het harder dan bijvoorbeeld vinyl. Een groot voordeel ten opzichte van laminaat is dat het krimpvrij is. Uw PVC-vloer kan dus strak tegen de muur gelegd worden, zodat een plint niet noodzakelijk is.

LIJMEN, PLAKKEN OF KLIKKEN

Het PVC van het eerste uur diende te worden verlijmd op de vloer en kon alleen door een ervaren stoffeerder gedaan worden. Het doorontwikkelen van het product heeft een aantal alternatieven tot gevolg. Zo kunt u kiezen voor een vloer met zogenaamde lijmstroken, die u eenvoudig op elkaar plakt. Als laatste is er het clicksysteem, zoals we die kennen van de laminaatvloer.

ONDERGROND EN VLOERVERWARMING BIJ PVC VLOEREN

Uw PVC vloer is prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De ondergrond is een iets ander verhaal. Wanneer de vloer verlijmd dient te worden, dan moet de ondervloer vlak zijn. In geval van bijvoorbeeld de vloeren van Exell kan er ongeveer een hoogteverschil van 2 mm opgevangen worden.

In onze showroom in Klazienaveen kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend