Ophangsystemen

Op het gebied van ophangsystemen zijn er verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende is de witte, aluminium rails. Wij gebruiken sinds jaar en dag het KS-systeem van Forest, omdat inmiddels bewezen is dat dit het beste product in zijn klasse is. Het gordijn glijdt altijd zonder te haperen door de rails. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening.

De rails is in principe in elke vorm te buigen. Dit doen we in eigen beheer. Als u de rails in een cirkel wilt hebben, dan kunnen we dat voor u realiseren. Daarnaast kunnen we de rails in elke gewenste gradenhoek buigen. Ook erkers behoren tot de mogelijkheden.

Een andere optie is de railroede. Dit is een gordijnrails met een luxere uitstraling dan de tradtionele, witte rails. Deze is ook in fraaie kleuren te leveren, zoals brons. 

Nog een optie zijn gordijnroedes. Deze zijn gemaakt van aluminium of messing. Hierbij komen de gordijnen aan ringen te hangen. Of het gordijn wordt voorzien van ingeslagen zeilringen en wordt rechtstreeks aan de roede gehangen.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend