Confectie

Als je op wilt vallen vallen in een enorm aanbod van confectieateliers, dan moet je je onderscheiden. Wij doen dat op verschillende manieren. Denk hierbij aan:

- 6 dagen per week bereikbaar
- direct contact met de juiste personen
- geen vakantiestop
- zeer snelle levertijd
- duidelijke communicatie
- all-in pakket mogelijk (inclusief meten, leveren en monteren)

Leuk feitje: Wij worden regelmatig benaderd door gerenommeerde stoffenleveranciers als er iets echt snel geconfectioneerd en geleverd moet worden.

Elk atelier verricht goed werk, dus wij zijn zeker niet beter dan de rest. Tegelijkertijd ook niet minder. Het grote verschil is dat het voor ons niet alleen "werk" is. AGA Gordijnen Atelier is ooit ontstaan door passie voor het vak. Daarbij hoort klanttevredenheid. Dat staat, samen met het leveren van goed werk, op de eerste plaats. 

Een ander belangrijk punt is communicatie. Geen telefonistes, maar direct Albertje, Regina of Monique aan de telefoon. Zij werken immers aan uw opdracht. Daarnaast zijn wij door de digitale revolutie ook buiten kantooruren bereikbaar. Niet alleen via mail, maar van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 uur en 17:00 ook via WhatsApp.

En dan is er nog de levertijd. Door onze flexibiliteit is een snelle levering gegarandeerd. Spoedklusje? Geen probleem! Indien nodig zorgen wij dat u binnen een paar dagen kunt beschikken over uw geconfectioneerde gordijnen.

Wilt u er helemaal geen omkijken meer naar hebben, dan kunnen wij alle werkzaamheden met betrekking tot de raam- en vloerbekleding uit handen nemen. Kijk voor de mogelijkheden bij All-In.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend