Gordijnen

Overgordijnen, vitrage, inbetweens of een combinatie. Wat er ook gekozen wordt, het resultaat is altijd een plaatje. Daar zorgen we persoonlijk voor!

GORDIJNEN MET GARANTIE

Wij leveren in principe stoffen van alle bekende merken. Onze collectie bestaat uit zorgvuldig gekozen producten. Dat wil zeggen dat er naderhand geen vervelende verrassingen ontstaan. Als we de garantie geven dat een gordijn gewassen kan worden, dan kan dat ook daadwerkelijk. U hoeft niet bang te zijn dat er ineens een paar centimeters missen in de lengte. En als we zeggen dat ie niet kreukt, dan hoeft er ook echt niet gestreken te worden. In veel gevallen dient de stof brandvertragend zijn. Deze gordijnen worden uiteraard met certificaat geleverd.

IN CONFECTIE IS ALLES MOGELIJK!

Dan is er nog de manier van confectie: 1, 2 of 3 plooi of met ingeslagen zeilringen; gevoerd; met een mooie contrasterende bies, eigenlijk is bijna alles mogelijk. Als toevoeging en puntje op de i zijn er nog vele andere, fraaie opties. Bijvoorbeeld embrasses of kwasten om de gordijnen in te hangen. En wat te denken van draperiën of een beklede koof.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend