Uw gordijnen in goede handen

Een woord om onze manier van werken te omschrijven, zou "traditioneel" kunnen zijn. Alhoewel misschien "ouderwets" ook van toepassing is. Maar dat is iets wat tegenwoordig steeds meer gewaardeerd wordt. Persoonlijk, ambachtelijk, passie.

Kwaliteit

Wij doen alles in eigen beheer en uw gordijnen zijn onze grootste zorg. Kwaliteit hangt bij ons niet af van de prijs. Kwaliteit moet te allen tijde van het hoogste niveau zijn. Om dit te benadrukken, bieden wij een unieke garantie: U betaalt nooit dubbele confectiekosten als achteraf blijkt dat er een fout in de stof zit. Ongeacht welke leverancier.

Mogelijkheden

Uiteraard de enkele, dubbele en drieplooi, waarvoor dezelfde prijs wordt berekend. Daarnaast ingeslagen zeilringen (25 en 40 mm). Uiteraard confectioneren wij ook de waveplooi. Daarnaast behoren paneelgordijnen, vouwgordijnen, schuine gordijnen en gordijnen met biezen natuurlijk tot de mogelijkheden.

Bestellen

Veel bedrijven verkiezen nog steeds het invullen van de traditionele atelierbonnen. Deze krijgt u sowieso van ons. Daarnaast kunt u via fax, e-mail en onze gordijnmodule uw maten doorgeven.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend