Confectie zoals het hoort

Hoewel wij ons in de eerste plaats richten op het noorden met de focus op de regio Emmen, bieden wij onze diensten aan in heel Nederland. Hierbij kunt u elk project aan ons overlaten, van een enkel raam tot grote projectstoffering: wij zijn de partij voor elke opdracht!

Levering

Geadviseerd wordt om de stoffen rechtstreeks naar ons te sturen. Is dit niet mogelijk, dan halen wij uw goederen uiteraard op en zorgen er voor dat u ze binnen een week geconfectioneerd in huis heeft. De bezorgdag wordt in overleg bepaald.

Ondersteuning

Als klant van AGA Gordijnen Atelier v.o.f. heeft u volledige beschikking over onze ervaring. Dit betekent dat wij u ook ondersteunen, in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan berekeningen, stofadvies, toepassingen, enzovoort.

Ontwikkelingen

Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn wij continu bezig om te innoveren. Als relatie van ons krijgt u "ouderwetse" confectiebonnen die u kunt invullen en meegeven of e-mailen. Daarnaast kunt u uw orders digitaal invoeren in de door onszelf ontwikkelde Gordijnmodule.

Project confectie

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend