Tapijt

De vloer is één van de eerste dingen die opvalt als u een pand binnen stapt. Daarom moet er natuurlijk een mooi visitekaartje op de grond liggen. En natuurlijk bij voorkeur van AGA, gelegd door onze ervaren stoffeerders.

Door de vele kleurmogelijkheden kan onze tapijtcollectie kan toegepast worden in elk interieur. Er zijn verschillende opties, waarbij de belangrijkste opties bouclé en frisé zijn. De eerste heeft een structuur met lussen, terwijl de tweede meer een levendige oppervlaktestructuur heeft. Beide zijn gemaakt om lang mee te gaan en kunnen tegen een stootje.

Daarnaast is er nog het naaldvilt. Zeer sterk en slijtvast, maar bovendien schimmelvrij. Dus niet alleen geschikt voor kantoren en trappen, maar ook voor buiten.

Wij adviseren om altijd gebruik te maken van een schoonloopmat bij de ingang. Hierdoor ontziet u uw vloer en zult u er nog langer gebruik van kunnen maken.

Uiteraard hebben wij ook de bekende tapijttegels in onze collectie. Voordeel hiervan is natuurlijk dat het ontzettend flexibel is en perfect te combineren is met contrasterende kleuren.

Waar wij voor staan

100% tevredenheidsgarantie

Volledig eigen productie

(H)echt familiebedrijf met ervaring sinds 1979

Flexibel en meedenkend